Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-برنامه‌های شبکه رادیویی فرهنگ با امکان بازدید حضوری مردم از نمایشگاه کتاب دوباره به طور مستقیم از نمایشگاه کتاب پخش می شود و برنامه سازان این شبکه ، میزبان نویسندگان و ناشران و مردم کشورمان هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا، رادیو فرهنگ با برنامه رادیو کتاب به طور ویژه بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور را همراهی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رادیو فرهنگ از روز چهارشنبه 21 اردیبهشت به طور ویژه به پوشش سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران در قالب «رادیو کتاب» پرداخته است و در اولین گام به طور زنده افتتاحیه نمایشگاه را پوشش داد.
رادیو فرهنگ که ارتباطی نزدیک با علاقه‌مندان خود در ایام نمایشگاه کتاب دارد با استقرار استودیو رادیو کتاب در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران این رویداد فرهنگی را اطلاع رسانی گسترده می‌کند.
برنامه هفت کوچه در روز‌هایی که مجلس شورای اسلامی جلسه علنی ندارد، ساعت 9:00 به تهیه کنندگی سیدهادی موسوی نژاد و‌گویندگی سکینه ارجمندی و همراهی هنرمندانی منوچهر آذری و عباس محبی و ایزد کاویانی و حسین احمدی به عنوان بازیگران و نوازندگان برنامه به موضوعات مرتبط با کتاب می‌پردازد. همچنین برنامه صبح به وقت فرهنگ که مجله صبحگاهی این شبکه است ساعت 6:00 تا 7:55 پخش می‌شود دو‌بخش ویژه را به مردم و‌نمایشگاه کتاب و اطلاع رسانی از رویداد‌های این نمایشکاه اختصاص داده است.
این برنامه «سرزمین من» شنبه تا پنجشنبه ساعت 13:00 با موضوع نقد و بررسی کتاب‌های تاریخی با حضور مفاخر فرهنگی نویسندگان و ناشران در نمایشگاه بین المللی کتاب از گروه تاریخ و اندیشه پخش می‌شود و‌ برنامه قلمرو فرهنگ که ساعت 11:00 شنبه‌ها نیز در طول برگزاری نمایشگاه کتاب به این موضوع اختصاص دارد.
در اولین بخش از پخش رادیو کتاب که استودیو آن در محل برگزاری نمایشگاه مستقر است ساعت 14:30 گفتگو با نویسندگان و ناشران و پوشش اخبار نمایشگاه بین المللی کتاب تهران روی آنتن می‌رود و گروه دوم از برنامه سازان نیز از ساعت 19:00 تا 21:00این برنامه را ادامه می‌دهند.
سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه 1401 در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود و رادیو کتاب برای اطلاع رسانی از فعالیت این نمایشگاه و چگونگی حضور ناشران و نویسندگان در آن برنامه دارد.
گروه کتاب برنامه «بوطیقا» را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16:30 تا 17 به معرفی ناشران و تازه‌های کتاب اختصاصی داده است و همچنین در «وطن فارسی» از گروه ادب و هنر شنبه تا چهارشنبه ساعت 17:00 تا 18:00 به گفتگو با نوبسندگان و شاعران و اهالی ادب و فرهیختگان درباره کتاب‌های عرضه شده در نمایشگاه پرداخته می‌شود.
برنامه‌های ویژه نمایشگاه کتاب را روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز و‌ای ام585 کیلوهرتز از رادیو فرهنگ بشنوید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رادیو فرهنگ نمایشگاه کتاب رادیو فرهنگ رادیو کتاب کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود

ایسنا/فارس  مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد.

احمد پهلوانیان امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری استان با اعلام این خبر گفت: تنوع در  موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا های سنتی  و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته است و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری اولین  جشنواره تولیدات رسانه ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس  در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از  اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره  در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • «شروود» یک سریال جنایی در شبکه چهار
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • ۱۷ نقطه از گلستان میزبان برنامه‌های دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی است
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • استان یزد میزبان لاله گمنام
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب